Kotipunttis-valmennus Naisille

04.05.2020

Uusi ryhmä aloittaa 3.8.

Kotipunttis-valmennus lanseerattiin toukokuussa. Toista vastaavaa valmennusta ei ole markkinoilla, jossa valmentaja seuraa kehittymistäsi. Valmennukseen voit osallistua kotoa, jos omistat levytankosarjan, tai sitten voit treenata kuntosalilla.

Valmennus sopii erinomaisesti Sinulle, jos sytyt painoharjoittelusta, olet tavoitteellisesti kuntosalia harrastava, entinen tai välikautta pitävä urheilija, tuleva- tai välikautta viettävä fitnessharrastaja. Valmennuksessa on rajallinen määrä paikkoja, koska valmentaja seuraa edistymistäsi ja on käytettävissä läpi valmennuksen. 


Valmennus ei sovi Sinulle, jos et viihdy painoharjoittelun parissa vaan treenaat ennemmin ryhmäliikunnassa, et ole valmis sitoutumaan 10 viikon harjoittelujaksoon, et uskalla kertoa ryhmässämme avoimesti treeneistäsi, sinulla on vain vähäinen kokemus kuntsaliharjoittelusta ja huono kunto, jos tiedät jo treenaamisesta kaiken.


Miksi mukaan valmennukseen

Elämässä tulee vaiheita, kun koti sitoo eikä omaan hyvinvointiin löydy aikaa, motivaatiota tai resursseja. Meillä on kuitenkin velvollisuus huolehtia omasta hyvinvoinnista itsemme, mutta myös läheistemme vuoksi. Tein valmennuksen, jossa motivaatio pysyy ja kehittyy, ja voit treenata kotona tai salilla. Jos kuntosali ei ole mieleinen paikka, mutta tykkäät painoharjoittelusta, suosittelen levytankosarjan hankkimista ennen salijäsenyyttä. 

Henkilökohtaisen valmentajan palkkaaminen ei välttämättä sovi tämän hetken talouteeseen, jolloin tämä valmennus on edullinen ratkaisu. Tässä valmennuksessa saat lähes kaiken, mitä annan asiakkailleni kuntosalilla.