Psyykkisen valmennuksen asiantuntija

Etelä-Pohjanmaalla


Tekninen ja takninen lajivalmennus ovat usein hyvällä tasolla, mutta psyykkistä puolta ei huomioida. Urheilija saattaa onnistua harjoituksissa, muttei saa tuota parasta osaamistaan kilpailutilanteessa. Kilpailutilanteessa jännitys, muiden odotukset ja omat ajatukset voivat heikentää suoritusta, jos tunnehallinta ei ole riittävää. 


Urheilukokemuksen ja -koulutuksen pohjalta voin auttaa valmentajaa ja urheilijaa onnistumaaan kilpailutilanteessa!

Pelasin yli 20 vuotta pesäpalloa ja fitnessurheilua olen harrastanut kahdeksan vuotta. Olen kilpaurheillut ikäni. Olin lahjakas pesäpalloilija, mutta aikuisiällä oli haastavaa saada harjoitusosaamista peliin. Vanhemmalla iällä ymmärsin kuinka hyvällä itsetuntemuksella ja tunteiden hallinnalla olisin saanut annettua parempaa tulosta. Tämä vaikutti siihen, että lähdin opiskelemaan psyykkiseksi valmentajaksi. Haluan nyt auttaa muita urheilijoita saamaan koko potentiaalin ulos!

Psyykkistä ja fyysistä harjoittelua tulisi tehdä ennaltaehkäisevästi ja spesifistisesti, jotta urheilija voisi antaa parastaan, eikä ura keskeytyisi suoriutumiskammoon tai loukkaantumiseen.


Psyykkinen valmennus joukkueelle tai urheilijalle

Menestyvän joukkueen lähtökohtana on turvallinen ilmapiiri ja luottamus, josta kumpuaa vahva joukkuehenki!

Joukkueen psyykkiseen valmennukseen kuuluu mm. hyvät johtamistaidot, itsetuntemus, tunteiden hallinta, motivaatio, erilaiset suunnitelmat ja mielikuvaharjoitteet, hyvät rutiinit ja paljon muuta. Joukkueurheilussa johdon resurssit ja osaaminen ovat rajalliset toteuttamaan kaikkia valmennuksen osa-alueita, joten psyykkiselle puolelle on kannattavaa ottaa asiantuntija.

Asiantuntijana olen valmentajan apuna antaen työkaluja, joilla valmentaja voi kehittää sekä omia, että pelaajien henkisiä taitoja kasvattaen pelaajia vahvemmiksi urheilijoiksi. Erityistä kysyntää psyykkiselle valmennukselle on ollut joukkueen hitsaamiseksi yhteen johdon ja pelaajien välillä, jossa ulkopuolisena voin olla auttamassa olemalla ns. klikki näiden välillä. Hiljaisintakin pelajaa tulee kuulla!

Psyykkinen valmennus urheilijalle

Lapsena mieli on yksioikoinen, mietit onnistun - ja onnistut. Aikuisiällä onnistuminen ei olekaan niin yksiselitteistä, kun kiinnität huomion ulkopuolisiin asioihin kuten yleisöön, lähestyvään tv-kameraan, muiden odotuksiin tai vaikka epäonnistumisen pelkoon. Epäonnistumisen pelko voi johtaa yliyrittämiseen, vastuun vähenemiseen, tai epäonnistumiskierteeseen, josta voi pahimmillaan seurata suoriutumiskammo ja uran päättyminen. 

Ole ajoissa yhteydessä! Älä anna vastustajalle etumatkaa.

Anna vain parasta!

Varaa ilmainen kartoitus

Hinnasto

urheilijavalmennus

Urheilijavalmennus 3 kk

Tuntivalmennus

119 € / kk

59 €

Joukkuevalmennus 3 kk

Tuntivalmennus

249 € / kk

99 €

Asiantuntijaluennot

299 € / kk

Hinnat + 24 % Alv.

Valmennuksissa tehdään aina alkukartoitus, josta koostetaan valmennuskokonaisuus asiakkaan tarpeen mukaan. 

Hintaan sisältyy yksi tapaaminen kuussa ja ohjelmat, tehtävät ja yhteydenpito. Matkat sisältyvät hintaan 50 km etäisyydellä.